Äntligen på plats!

Solen har precis gått ned över Visby efter min första dag av Almedalsveckan. Har redan hunnit krama och hejja på en massa fantastiska människor som jag inte sett på länge. Med mig har jag boken som låg i brevlådan och väntade på mig i fredags. Otroligt cool känsla att äntligen känna hur den känns! Jag var tvungen att vifta med den för alla jag träffade.. Imorgon släpps den i butik (och som e-bok) men det blir ingen releasefest. Istället är det modererande, panelande och minglande i 180. Har du lust att se mig prata? Här kan du läsa om vad jag har för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2012 Roligare Talare — Illustrationer: Marja Nyberg — Web: Cardiac