Karin Adelsköld -nu som halstablett

Almedalsveckan börjar närma sig och trots att jag inte pratat så mycket om att jag erbjuder alla politiker som vill en gratiskurs i ståupp är det redan många som hört av sig. Många, många. Det gör mig förstås väldigt glad. Men jag börjar bli lite orolig för att tiden ska räcka till. Och de politiker som verkligen behöver gå en kurs, kommer de våga? Våra partiledare till exempel?

Idag fick jag halstablettaskar som jag tänkte dela ut till de som behöver under politikerveckan. Karin Adelsköld som halstablett räcker åtminstone till alla. Tänk om det vore så enkelt att bli en roligare talare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2012 Roligare Talare — Illustrationer: Marja Nyberg — Web: Cardiac