Kurser

foreläsning
HUMOR, KOMMUNIKATION & LEDARSKAP – humorkurs för alla

Humor på arbetsplatsen lönar sig! Forskningsresultaten visar detta tydligt: glada anställda presterar bättre, medarbetare som har roligt känner minskad stress och kunder som får sig ett skratt köper mer. Dessutom är humor det mest effektiva sättet att nå fram med sitt budskap -oavsett kanal. (källa humorstudies.org)

Förutom att humor ökar produktiviteten och engagemanget på en arbetsplats får en chef som använder sig av humor ökat förtroende hos de anställda och upplevs som både mer intelligent och mer äkta än den som inte gör det. Det handlar inte om att man ska bli ståuppkomiker eller dra vitsar utan att skapa ett tillåtande klimat med humor i vardagen. Att kommunicera bättre, nå fram med det du vill säga och få kul på jobbet helt enkelt.

Karin Adelsköld erbjuder en mängd olika kurser eller workshops för dig och din arbetsgrupp. Utbildningen är alltid individuellt anpassad och ger dig inspiration, vägledning och kunskap om hur du kan arbeta med humor i din arbetsroll. Samtliga kurser fokuserar på humor som kommunikationsredskap i en mängd olika situationer tex i presentationer, på möten, i säljsituationer eller i er externa kommunikation. Vi går t.ex. igenom grunderna i humor och hur man får någon att skratta. Du får hjälp och praktiska redskap att bygga en humor som funkar på just din arbetsplats. Övningarna kan dessutom varvas med coachning.

Upplägg och innehåll anpassas efter både era behov och förutsättningar. Exempel tas från er arbetsplats och materialet från er vardag. Ta kontakt och diskutera upplägg och genomförande.

Urval av företag som anlitat mig för utbildning inom humor & kommunikation: Posten Strålfors, Almega, Polismyndigheten Södermanlands Län, Försäkringskassan, Microsoft, KommITS, Stockholm Business Region, Tillväxtverket, Unionen.

Vill du boka mig till uppdrag eller intervjuer ska du kontakta Eva Alneroth som är min högra hand och som hjälper mig med allt sånt. Henne når du på eva@adelskoldwennerberg.se eller 0735-14 83 33.

Vill du komma i kontakt med mig om sånt som inte rör bokningar maila på info@karinadelskold.se

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /storage/content/91/127591/roligaretalare.se/public_html/wp-content/themes/roligaretalare/comments.php on line 2