Nä, nu har det blivit dags att göra Sverige roligare!

Om precis exakt en månad ger jag ut min första egna bok. Den heter ”Våga stå upp –bli en roligare talare”. Idén kom efter att jag så ofta fått frågor från folk som också ”skulle vilja bli lite roligare” men inte visste hur. Det brukar alltid komma fram en eller två personer till mig efter att jag föreläst eller kört ståupp och fråga hur jag gör när jag skämtar och hur jag gjorde när jag gick från trött småbarnsmamma till Årets kvinnliga komiker 2011 på bara tre år. Framförallt från talare men också chefer som undrade om de kunde gå en kurs i ståupp för att få in mer humor i sitt ledarskap.

Foto: Tidningen Leva/PS

Jag följer bara ståuppens grundregler som alla kan lära sig, brukar jag svara och sen hänvisa till någon amerikansk bok. För att slippa ta dem om och om igen -och för att alla förtjänar att bli lite roligare och mindre nervösa när de pratar inför folk så skrev jag denna. Som också kom att bli Sveriges första bok om ståupp! Boken handlar om hur ståupp funkar,  hur man hittar sin inneboende humor och hur man kan använda den i både allvarliga och roliga situationer. Alla kan lära sig att bli roliga!

Om du vill läsa mer än boken eller inte läsa boken alls, så kan du på denna blogg få allt du behöver veta för att bli en roligare talare och hitta din humor. Här kommer serveras klipp på både bra och dåliga exempel. Jag bjuckar på personer som inspirerar och länktips för vidare läsning. Och inte minst kan du följa mitt äventyr i Almedalen! 1-7 juli kommer jag vara på plats och erbjuda alla politiker som vill och vågar en gratis kurs i ståupp.

Är ni med nurå? Dags att göra Sverige lite roligare!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2012 Roligare Talare — Illustrationer: Marja Nyberg — Web: Cardiac