Nu lanserar vi humorvalet.se!

 

För att göra en lång historia kort: jag har alltså nyss skrivit boken ”Våga stå upp – bli en roligare talare” Ett kapitel i boken tillägnas humorn, och framförallt bristen av den, i svensk politik. För att få politiker att våga ta humorn på allvar och se humor som ett retoriskt hjälpmedel erbjöd jag mig att ge gratis humorcoachning till alla politiker som vill och vågar på plats under politikerveckan i Almedalen. Vad jag inte räknat med var att gensvaret blev enormt. Uppemot hundra politiker på olika nivåer ville bli roligare. Fantastiskt såklart – men på tok för många för att jag ska hinna coacha på en vecka. Först blev jag förtvivlad, jag gillar ju att hålla det jag lovar men sen kom några elever från Medieinstitutet och uppvaktade mig med en idé: varför låter vi inte väljarna välja vem som behöver bli roligare som första steg! Sagt och gjort Humorvalet.se låter svenska folket rösta fram den partiledare de tycker är i störst behov av att bli roligare. Jag står för coachning under hela hösten. Snacka om direktdemokrati. Rösta här.

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /storage/content/91/127591/roligaretalare.se/public_html/wp-content/themes/roligaretalare/comments.php on line 2